Nieuws - Garage Meulders | Renault Putte

Nieuws

Aflevering Medisch Centrum Somedi

18-4-2019
Vandaag leverden wij de bestelling van enkele wagens voor het medisch centrum Somedi. Ze kozen tussen 4 verschillende merken uitdrukkelijk voor Renault, meer bepaald de Grand Scenic. Directeur Chris Renap zocht samen met zijn medewerkers een wagen die in de eerste plaats veilig is met een ruim comfort voor de chauffeurs, vooral omdat zij gemiddeld meer dan 50.000 km per jaar afleggen. De wagen moest ook voldoende ruimte bieden om al het medisch materiaal te vervoeren. Wij zijn bijzonder fier op de samenwerking met Somedi door hun aankoop van maar liefst 4 Grand Scenic en een Kangoo Express.

Uitreiking hoofdprijs eindejaarsactie

28-2-2019
Vandaag werd de uitreiking van het winnend lot van de eindejaarsactie december 2018 gehouden in onze showroom in aanwezigheid van het bestuur van de Middenstand en enkele leden van het gemeentebestuur Putte.

Renault Alaskan

1-2-2019
De nieuwe Alaskan beschikt over verbluffende prestaties. Met zijn 2.3 liter diesel motor heeft hij een maximum vermogen van 190pk en koppel van 450Nm. Ruim voldoende om een geremde aanhanger van maximum 3.5T te trekken en een gewicht te laden in de laadbak van meer dan 1000kg.

Deze robuuste pick-up is ook leverbaar in een automaat maar uiteraard altijd met een 4x4 aandrijving, die voor dagdagelijkse ritten uitgeschakeld kan worden zodat enkel de achterwielen aangedreven worden. Als kers op de taart biedt de vierwielaandrijving de keuze tussen lange en korter verhoudingen in functie van de grip die gewenst is.

Alpine A110

16-1-2019
Licht, compact, wendbaar, performant, … het zijn slechts enkele elementen die in het DNA zitten van het merk Alpine. Met deze nieuwe coupé bestaande uit 2 zitplaatsen en een centraal achterin geplaatste motor is het merk Alpine helemaal terug om zijn plaats in te nemen in de markt van de premium sportwagens. Deze nieuwe sportieveling wordt gebouwd in de legendarische Alpine fabriek in het Franse Dieppe en is gedurende de salonperiode van 2019 te bezichtigen in onze showroom.

Renault Kangoo ombouwing

11-1-2019
Voor onze trouwe klant, die dag in dag uit tientallen mindervalide en zorgbehoevende personen vervoert van en naar het woonzorgcentrum, leverden wij recent een nieuwe aangepaste Kangoo. Hierbij is het mogelijk om met 3 personen + 1 met rolstoel van punt A naar punt B te reizen, en dit op een zeer comfortabele manier voor alle inzittenden.

Clio Renault Sport Final Edition

28-12-2018
Renault Sport presenteert de ultieme Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

Megane Renault Sport

13-6-2018
Vandaag leverden we de eerste nieuwe Megane RS. Met zijn nieuwe 1.8l Turbo-motor met 280pk en 390Nm koppel sprint hij van 0 naar 100 in slechts 5.8 seconden en haalt hij een topsnelheid van 250km/h.

Ook het uiterlijk is stevig onder handen genomen. Met zijn verbrede flanken met luchtextractie vooraan, specifieke F1-bumpers en -spoiler, functionele diffusor achteraan, centrale uitlaat en exclusieve tinten zal u hem meteen kunnen herkennen.

Wit-Gele Kruis

1-6-2018
Gezien de steeds toenemende uitbreiding van het Wit-Gele Kruis afdeling Heist-op-den-Berg, werd het wagenpark opnieuw uitgebreid met een aantal supplementaire voertuigen.

Adviesbureau Dirk De Groof

20-4-2018
Onlangs overhandigde wij de sleutels van vijf auto's aan Dirk De Groof, zaakvoerder van Adviesbureau Dirk De Groof. Dit bedrijf kocht voor zijn medewerkers een Renault Scenic en vier Renault Talisman Grandtour.

Gezien hun werk als veiligheidscoördinatoren zijn ze dagelijks aan de slag op bouwwerven en moeten de auto's aan bepaalde eisen voldoen. Gezien de gunstige verhouding prijs-kwaliteit, hebben zij hun keuze gemaakt voor Renault en Garage Meulders.