Nieuws - Garage Meulders | Renault Putte

Nieuws

Megane Renault Sport

13 juni 2018

Vandaag leverden we de eerste nieuwe Megane RS. Met zijn nieuwe 1.8l Turbo-motor met 280pk en 390Nm koppel sprint hij van 0 naar 100 in slechts 5.8 seconden en haalt hij een topsnelheid van 250km/h.

Ook het uiterlijk is stevig onder handen genomen. Met zijn verbrede flanken met luchtextractie vooraan, specifieke F1-bumpers en -spoiler, functionele diffusor achteraan, centrale uitlaat en exclusieve tinten zal u hem meteen kunnen herkennen.

Wit-Gele Kruis

1 juni 2018

Gezien de steeds toenemende uitbreiding van het Wit-Gele Kruis afdeling Heist-op-den-Berg, werd het wagenpark opnieuw uitgebreid met een aantal supplementaire voertuigen.

Adviesbureau Dirk De Groof

20 april 2018

Onlangs overhandigde wij de sleutels van vijf auto's aan Dirk De Groof, zaakvoerder van Adviesbureau Dirk De Groof. Dit bedrijf kocht voor zijn medewerkers een Renault Scenic en vier Renault Talisman Grandtour.

Gezien hun werk als veiligheidscoördinatoren zijn ze dagelijks aan de slag op bouwwerven en moeten de auto's aan bepaalde eisen voldoen. Gezien de gunstige verhouding prijs-kwaliteit, hebben zij hun keuze gemaakt voor Renault en Garage Meulders.