Onze diensten

Verhuur

Om uw mobiliteit te garanderen tijdens een herstelling hebben wij vervangwagens ter beschikking aan scherpe prijzen.

Een weekendje weg? Een groepsuitstap met vrienden of familie? Hiervoor hebben wij ook wagens van het type minibus tot 9 plaatsen in ons gamma. Meer informatie vindt u hier of door ons te contacteren.

Werkplaats

U moet op elk moment op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is een regelmatig onderhoud een absolute noodzaak. Wij hanteren hiervoor de door het merk voorgeschreven onderhoudsprogramma’s , uiteraard altijd in overleg met u als klant.

Carrosserie

Wij herstellen alle merken personen – en bestelwagens, van kleine reparaties, uitdeuken zonder spuiten tot zware herstellingen en dit alles in eigen beheer. Wij beschikken hiervoor over de nodige gereedschappen en staan garant voor een correcte herstelling. Bovendien zijn wij erkend hersteller voor tal van vezekeringsmaatschappijen en zorgen tijdens de herstelling voor een vervangwagen indien nodig.

Magazijn

Voor de herstelling van uw wagen werken wij uitsluitend met originele onderdelen rechtstreeks gekocht bij de invoerder. Hierdoor geniet u steeds van een kwalitatief product voor een degelijke prijs.

Showroom

In onze showroom vindt u steeds een aanbod personenwagens en bedrijfswagen van het Renault/Dacia gamma. Voor zowel aankoop, financiering, leasing als diensten geven wij u graag de gepaste uitleg.

Accessoires

Wilt u uw wagen een persoonlijke toets geven of nog praktischer maken met een extra uitrusting? Dan kan u eveneens bij ons terecht. De Renault/Dacia accessoires zijn ontworpen op maat en beantwoorden aan de strikte vereisten van de constructeur.