Meer informatie over onze nieuwe regels betreffende COVID19 vind je hier.

Nieuws - Garage Meulders | Renault Putte

Nieuws

Levering 2x Nieuwe Master voor Het Broodhuys

17-3-2020
Wij danken Het Broodhuys voor het jarenlange vertrouwen in ons merk en onze zaak door de aankoop van 2 nieuwe Renault Master. Veel succes met het verder uitbouwen van de mooie zaak!

Meer info op Facebook

Aflevering Kinderopvang In Je Buurt

23-1-2020
Wij wensen de medewerkers van Kinderopvang In Je Buurt veel succes met hun nieuwe wagen!
Hartelijk bedankt aan Milo Catering voor het vertrouwen in onze zaak en ons merk.

Meer info op Facebook

Levering Nieuwe Master chassis cabine

27-12-2019
De mogelijkheden van nieuwe Renault Master zijn eindeloos, wanneer u nu kiest voor de gesloten bestelwagen met voor- of achterwielaandrijving, dubbele cabine, laadvloer cabine, kiepwagen of zoals in dit geval een chassis cabine met aluminium laadbak.

Meer informatie over zijn vernieuwd uiterlijk, de volledig nieuwe smart cockpit of de beschikbare veiligheidssystemen kan u vinden bij onze dienst verkoop.

Meer info op Facebook

Levering nieuwe Trafic Spaceclass

13-12-2019
Personenvervoer, maar dan met meer elegantie, luxe en moduleerbaarheid? Dat is de nieuwe Renault Trafic Spaceclass. Mooi vormgegeven lijnen, een chromen radiatorrooster, Full LED-koplampen met lichtsignatuur, donkergetinte ruiten en 17"-velgen met diamant look …

Vanaf nu beschikbaar met de nieuwe zuinigere 2.0 diesel-motor alsook een EDC-automaat!

Kom gerust langs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Vanaf december reeds saloncondities op het volledige gamma!

Meer info op Facebook

Nieuwe Clio valt in de prijzen

2-12-2019
Nieuwe Renault CLIO is verkozen als 'VAB-Gezinswagen van het Jaar 2020'! ūü•á En volgt zo onze andere modellen Renault SCENIC (2017) & Renault GRAND SCENIC (2018) op. Nieuwe Renault CLIO behaalde de overwinning binnen de categorie tot ‚ā¨ 20.000.

Levering Nieuwe Master Elektro Wouters

29-10-2019
Onlangs leverden wij de eerste Nieuwe Renault Master aan een zeer trouwe klant. Wij mochten hem meteen uitrusten met een aluminium dakgalerij én een volledige houten inrichting in de laadruimte.

Benieuwd naar de vernieuwingen die deze bestelwagen ter beschikking heeft? Of graag een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op met ons of kom langs in onze showroom!

Levering nieuwe Trafic OCMW Heist-op-den-Berg

9-8-2019
Hartelijk dank aan OCMW Gemeente Heist-op-den-Berg voor het jarenlange vertrouwen in onze zaak en veel succes met de nieuwe wagen!

Meer info op Facebook

Aflevering Medisch Centrum Somedi

18-4-2019
Vandaag leverden wij de bestelling van enkele wagens voor het medisch centrum Somedi. Ze kozen tussen 4 verschillende merken uitdrukkelijk voor Renault, meer bepaald de Grand Scenic. Directeur Chris Renap zocht samen met zijn medewerkers een wagen die in de eerste plaats veilig is met een ruim comfort voor de chauffeurs, vooral omdat zij gemiddeld meer dan 50.000 km per jaar afleggen. De wagen moest ook voldoende ruimte bieden om al het medisch materiaal te vervoeren. Wij zijn bijzonder fier op de samenwerking met Somedi door hun aankoop van maar liefst 4 Grand Scenic en een Kangoo Express.

Uitreiking hoofdprijs eindejaarsactie

28-2-2019
Vandaag werd de uitreiking van het winnend lot van de eindejaarsactie december 2018 gehouden in onze showroom in aanwezigheid van het bestuur van de Middenstand en enkele leden van het gemeentebestuur Putte.

Renault Alaskan

1-2-2019
De nieuwe Alaskan beschikt over verbluffende prestaties. Met zijn 2.3 liter diesel motor heeft hij een maximum vermogen van 190pk en koppel van 450Nm. Ruim voldoende om een geremde aanhanger van maximum 3.5T te trekken en een gewicht te laden in de laadbak van meer dan 1000kg.

Deze robuuste pick-up is ook leverbaar in een automaat maar uiteraard altijd met een 4x4 aandrijving, die voor dagdagelijkse ritten uitgeschakeld kan worden zodat enkel de achterwielen aangedreven worden. Als kers op de taart biedt de vierwielaandrijving de keuze tussen lange en korter verhoudingen in functie van de grip die gewenst is.

Alpine A110

16-1-2019
Licht, compact, wendbaar, performant, … het zijn slechts enkele elementen die in het DNA zitten van het merk Alpine. Met deze nieuwe coupé bestaande uit 2 zitplaatsen en een centraal achterin geplaatste motor is het merk Alpine helemaal terug om zijn plaats in te nemen in de markt van de premium sportwagens. Deze nieuwe sportieveling wordt gebouwd in de legendarische Alpine fabriek in het Franse Dieppe en is gedurende de salonperiode van 2019 te bezichtigen in onze showroom.

Renault Kangoo ombouwing

11-1-2019
Voor onze trouwe klant, die dag in dag uit tientallen mindervalide en zorgbehoevende personen vervoert van en naar het woonzorgcentrum, leverden wij recent een nieuwe aangepaste Kangoo. Hierbij is het mogelijk om met 3 personen + 1 met rolstoel van punt A naar punt B te reizen, en dit op een zeer comfortabele manier voor alle inzittenden.

Clio Renault Sport Final Edition

28-12-2018
Renault Sport presenteert de ultieme Clio R.S.18. Het betreft een gelimiteerde uitvoering, op basis van de Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy, voorzien van een opvallende kleurstelling en details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

Megane Renault Sport

13-6-2018
Vandaag leverden we de eerste nieuwe Megane RS. Met zijn nieuwe 1.8l Turbo-motor met 280pk en 390Nm koppel sprint hij van 0 naar 100 in slechts 5.8 seconden en haalt hij een topsnelheid van 250km/h.

Ook het uiterlijk is stevig onder handen genomen. Met zijn verbrede flanken met luchtextractie vooraan, specifieke F1-bumpers en -spoiler, functionele diffusor achteraan, centrale uitlaat en exclusieve tinten zal u hem meteen kunnen herkennen.

Wit-Gele Kruis

1-6-2018
Gezien de steeds toenemende uitbreiding van het Wit-Gele Kruis afdeling Heist-op-den-Berg, werd het wagenpark opnieuw uitgebreid met een aantal supplementaire voertuigen.

Adviesbureau Dirk De Groof

20-4-2018
Onlangs overhandigde wij de sleutels van vijf auto's aan Dirk De Groof, zaakvoerder van Adviesbureau Dirk De Groof. Dit bedrijf kocht voor zijn medewerkers een Renault Scenic en vier Renault Talisman Grandtour.

Gezien hun werk als veiligheidscoördinatoren zijn ze dagelijks aan de slag op bouwwerven en moeten de auto's aan bepaalde eisen voldoen. Gezien de gunstige verhouding prijs-kwaliteit, hebben zij hun keuze gemaakt voor Renault en Garage Meulders.